About

Doua prietene bune si nebune : Lavinia si Alexa. Cu acelasi punct comun: placerea de a avea un blog. Si daca tot avem acelasi hobby, de ce sa nu avem si un blog comun? :)

Alexa:

Am descoperit pasiunea asta pt blog in momentul in care mi-am pus intrebarea: „Cum e sa scrii tu si sa citeasca altul?”. Am gasit raspunsul rapid atunci cand am fost aleasa colaborator pt DivercityCafe si mi-am dat seama rapid cat conteaza cum scrii, ce scrii si mai ales de ce. Au urmat apoi luni in care am scris pe blogul de muzica mai sus mentionat, luni in care m-am implicat in promovarea online a lui Drei Ros si zile in care cautam subiecte usor abordabile pt propriul meu blog!
Am deschis blogul acesta impreuna cu Lavi, din dorinta de a ne aduna gandurile intr-un singur loc! Iar „locul asta” inseamna inima si sufletul meu.
left;”>Lavinia-> I’m a mess and my room usually is too. I laugh at the stupidest things and always say the wrong things at the wrong time. I cry for no reason sometimes and get jealous real easy. I don’t have it together, but…I like the way I am.

A trecut ceva vreme de cand am deschis blogul si suntem fericite ca ne cititi! Speram ca va place ceea ce gasiti aici!

Enjoy it!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s