Prieteni…

Multi dintre voi cand rostesc cuvantul „prieteni” se gandesc la acele persoane carora le poti spune orice fara sa te tradeze, acele persoane care  atunci cand ai nevoie de ceva sunt langa tine si care te ajuta mereu cu un sfat pe care il poti lua sau nu in considerare.

Da, si eu am cunoscut astfel de persoane cu care m-am inteles din prima clipa in care am vorbit. Chiar daca ne despart cativa kilometri am reusit sa ne imprietenim in 2 minute un lucru care pe mine m-a bucura enorm. Lavi e un exemplu bun de prietena la distanta. Ne stim din 2009 si inca vorbim mai rar dar totusi ne conversam. Paula ea este un personaj nou aparut cu care am reusit sa imi arate ca desi ne cunoastem doar datorita unui blog (HighSound.ro care nu mai exista din pacate) putem vorbi ore intregi despre orice subiect. :)Exemplele ar putea continua dar prefer sa ma opresc decat sa continuu. E de ajuns doua nume si pot sa spun ca ma multumesc si cu un cerc de prietene redus dar in care sa am incredere deplina.

Alexa.

Reclame

Un gând despre ”Prieteni…

  1. josthy zice:

    Foarte frumos . Prietenă nu îți este doar acea persoană care stă aproape de tine, cu care te vezi destul de des ci și acea persoană care stă departe de tine și cu care probabil nu te-ai văzut niciodată

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s